Akció!

ASGARD 1000 29 M10S

929.900 Ft 836.910 Ft

 

HYDROFORMING

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

 

KOMFORT GEOMETRIA

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

 

VIZES BÁZISÚ FESTÉS

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

 

INTEGRÁLT KÁBEL

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

 

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

 

POSTMOUNT 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is.

BOSCH POWERTUBE 500WH

Integrált Bosch akkumulátor, amely még kompaktabbá teszi az e-kerékpár rendszert. Jellemzi a nagy teljesítmény, könnyűség és a gyors tölthetőség (akár részletekben is, nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, sőt!).

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.

 

Kategóriák: ,

Leírás

E-BIKE
MOTOR AKKUMULÁTOR KIJELZŐ TÖLTŐ
BOSCH PERFORMANCE BOSCH POWERTUBE 500WH BOSCH INTUVIA BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V
VÁZ VÁZ VÁZMÉRET FELHASZNÁLÓ TELESZKÓP / VILLA
GEPIDA HYDROFORMING – 6061 ALUMÍNIUM 17″ FÉRFI ROCKSHOX RECON SILVER TAPERED RUGÓÚT: 100MM
VÁLTÓK HÁTSÓ VÁLTÓ FOKOZAT VÁLTÓKAR
SHIMANO SLX 10 SHIMANO SLX SL-M670 10S
FÉKEK FÉK FÉKKAR FÉKTÁRCSA ELSŐ/HÁTSÓ FÉK TÍPUS
SHIMANO ACERA BR-M395 SHIMANO DEORE AM615 SHIMANO DEORE RT-54M 180MM/160MM HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉK
HAJTÁS ELSŐ ÁTTÉTEL HÁTSÓ ÁTTÉTEL HAJTÓKAR/HAJTÓMŰ
FSA 15T ACÉL SHIMANO TIAGRA CS-HG500-10 11-34T 10S FSA CK-745 170/175MM
KERÉK/TÖMEG KERÉKMÉRET GUMIABRONCS ELSŐ/HÁTSÓ TÖMEG
29″ SCHWALBE NOBBY NIC 29X2,35 20.0 KG