Akció!

ASGARD 1000 29 M10S

929.900 Ft 836.910 Ft

500 Wh-os akkumulátor az energiádért, 70 Nm-es Bosch Performance CX motor az erődért és Purion kijelző a gyors visszacsatolásért felelős az Asgard 1000 elektromos MTB kerékpárunkon. Ha durva a terep, még akár felfelé is, egy ilyen bringával legyőzhető az extrém szintemelkedés. A 10 sebességes SLX váltó pontossága és könnyedsége a 29 colos kerekek és Rockshox Recon villa optimális csillapítása szinte ösztökélnek a teljesítményre, sőt, garantálják!

Kategóriák: ,

Leírás

HYDROFORMING

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

 

KOMFORT GEOMETRIA

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

 

VIZES BÁZISÚ FESTÉS

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

 

INTEGRÁLT KÁBEL

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

 

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

 

POSTMOUNT 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is.

BOSCH POWERTUBE 500WH

Integrált Bosch akkumulátor, amely még kompaktabbá teszi az e-kerékpár rendszert. Jellemzi a nagy teljesítmény, könnyűség és a gyors tölthetőség (akár részletekben is, nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, sőt!).

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.

 

További információk

motor

BOSCH PERFORMANCE

akkumulátor

BOSCH POWERTUBE 500WH

kijelző

BOSCH INTUVIA

töltő

BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

váz

GEPIDA HYDROFORMING – 6061 ALUMÍNIUM

vázméret

17"

felhasználó

férfi

teleszkóp / villa

ROCKSHOX RECON SILVER TAPERED RUGÓÚT: 100MM

hátsó váltó

SHIMANO SLX

fokozat

10

váltókar

SHIMANO SLX SL-M670 10S

fék

SHIMANO ACERA BR-M395

fékkar

SHIMANO DEORE AM615

féktárcsa első / hátsó

SHIMANO DEORE RT-54M 180MM/160MM

fék típus

MECHANIKUS TÁRCSAFÉK

első áttétel

FSA 15T ACÉL

hátsó áttétel

SHIMANO TIAGRA CS-HG500-10 11-34T 10S

hajtókar / hajtómű

FSA CK-745 170/175MM

kerékméret

29"

gumiabroncs

SCHWALBE NOBBY NIC 29X2,35

súly

20,0 KG